Freaks (2018)

Një vajzë e guximshme zbulon një botë të re të çuditshme, kërcënuese dhe misterioze përtej derës së shtëpisë, pasi i shpëton kontrollit mbrojtës dhe paranojak të babait të saj.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *