PRISNI 7 SEKONDA

Freaks – You’re One of Us

Pasi merr informacion nga një i panjohur, një kuzhiniere mëson që ka superfuqi dhe zbulon një konspiracion të gjerë dhe të neveritshëm…

Koha: 92 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *