PRISNI 7 SEKONDA

Freelancers

Biri i një oficeri të NYPD i cili ishte vrarë iu bashkangjitet forcave, ku bëhet bashkë me partnerin e ish të atit të tij dhe një ekip policësh mashtrues.

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *