Friends: The Reunion (2021)

Pas 17 vitesh personazhet e serialit “Friends” bashkohen sërish sëbashku për të vizituar dhe komentuar vendet më të bukura ku ata kanë luajtur.

Koha: 144 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *