Friends with Benefits (2011)

Duke u munduar të shmangin komeditë romantike të Hollivudit, Dylan dhe Jamie zbulojnë se po ti shtosh shoqërisë aktin e seksit, gjërat bëhen më të ndërlikuara.

Koha: 109 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *