PRISNI 7 SEKONDA

Frozen

Optimistja e patrembur Ana niset në një udhëtim epik së bashku me njeriun e maleve Kristof dhe drerin e tij besnik Sven për të gjetur motrën e saj Elsën, fuqitë e akullta të së cilës kanë lënë mbretërinë e Arendelit në një dimër të përjetshëm. Duke u përballur me kushte të njëjta si në malin Everest, përbindësha mistikë dhe një njeri dëbore tepër gazmor të quajtur Olaf, Ana dhe Kristofi luftojnë elementet në një garë për të shpëtuar mbretërinë.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *