PRISNI 7 SEKONDA

Frozen Fever

Në ditëlindjen e Anës, Elsa dhe Kristofi vendosin ti bëjnë surprizë festën më të mirë që është parë ndonjëherë, por fuqitë e akullta të Elsës rrezikojnë ta prishin festën magjike.

Koha: 8 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *