Frozen II (2019)

Frozen 2: Ana, Elsa, Kristofi, Olafi dhe Sveni, largohen nga Arendeli për të udhëtuar drejt një pylli të magjepsur. Ata duhet të gjejnë origjinën e fuqive të Elsës që të shpëtojnë Mbretërinë e tyre.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *