Fruitvale Station (2013)

Historia e Oskar Grant III, një djalosh 22-vjeçar, banues në zonën Bej, i cili përballet me miq, armiq, familjarë dhe të huaj në ditën e fundit të vitit 2008.

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *