Fyre

Ai ju premtoi supermodele dhe jahte, por ju solli çadra djelli dhe sanduiçe me djathë. Si një njeri organizoi një festival famëkeq.

Zhanri: DokumentarMuzikë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 97 min

Realizimi:

IMDb: 7.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *