Fyre (2019)

Ai ju premtoi supermodele dhe jahte, por ju solli çadra djelli dhe sanduiçe me djathë. Si një njeri organizoi një festival famëkeq.

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *