Game of Assassins A.K.A The Gauntlet (2013)

Pesë të panjohur zgjohen në një kështjellë të zhytur thellë nën tokë. Nuk kanë as ushqim, as ujë dhe nuk mbajnë mend si kanë përfunduar aty. Dhe s’kanë as rrugëdalje. Ata duhet të organizohen dhe të luftojnë së bashku për aventurën ogurzezë që i pret.

Koha: 80 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *