Game of Thrones: The Last Watch (2019)

Një përmbledhje e shtatë sezoneve të para të serialit Game of Thrones ku dhe vetë aktorët flasin për eksperiencat dhe ndjesitë e tyre.

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *