Rregullohet së shpejti...

Gemini (2017)

Një krim i tmerrshëm vë në provë marrëdhënien e ndërlikuar midis një asistente personale dhe shefes të saj, yll i Hollivudit. Ndërsa asistentja zbulon misterin, ajo duhet të përballet me kuptimin e të miqësisë së saj, të vërtetën dhe kuptimin e famës.

Koha: 93 min