George of the Jungle (1997)

Thellë në zemër të Afrikës është një vend ku askush nuk ka hyrë ndonjëherë… një vend që i përket luanit, elefantit dhe majmunit, një vend ku Xhorxhi i xhungël bie në dashuri me një trashëgimtare amerikane…

Koha: 92 min