Get Carter (2000)

Xhek Karterit i duhet të lëshojë të gjitha potencialet e pistoletës hakmarrëse pasi del nga jeta e tij e vetmuar dhe shkon tek kunata dhe mbesa e tij për të hetuar vdekjen misterioze të vëllait të tij…

Koha: 102 min