Ghost (2019)

Karan Khanna, një politikan me origjinë indiane në Mbretërinë e Bashkuar, akuzohet se vrau gruan e tij. Ai i thotë avokatit të tij se një fantazmë kreu vrasjen dhe se duhet të gjykohet.

Koha: 130 min