PRISNI 7 SEKONDA

Ghost in the Shell

Një police Sajborg dhe partneri i saj mundohen që të gjurmojnë vendndodhjen e një hakeri të mistershëm dhe të fuqishëm me emrin “Mjeshtri i Kukullave”.

Koha: 83 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *