Ghost in the Shell (2017)

Në një të ardhme ku ndarja mes robotëve dhe njerëzve është shumë e zbehtë, Majorja është një ushtare e përmirësuar kibernetikisht për të luftuar kriminelët më të rrezikshëm në botë.

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *