Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG – Individual Eleven (2006)

Viti 2030. 3 milion refugjatë jetojnë në Japoni, të ftuar për të plotësuar mungesën e fuqisë punëtore. Megjithatë, prania emergjente e refugjatëve shkaktoi rritjen e incidenteve terroriste. Një grup i quajtur Individi 11 kryen vetëvrasje ku njëri prej anëtarëve i mbijeton planit. Ky incident shkakton një rrjedhë ngjarjesh të panumërta dhe hetimi i tyre fillon për t’i dhënë një shpjegim situatës emergjente.

Koha: 162 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *