Ghost Rider (2007)

Kur një pilot motoçikletash, Xhoni Blaze, shet shpirtin e tij tek djalli për të shpetuar jetën e të atit, ai transformohet në Pilotin Fantazmë, gjahtari i djallit, dhe dërgohet të kapë gjithë mëkatarët.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *