Ginger & Rosa (2012)

Një vështrim në jetën e dy vajzave adoleshente, mike të pandashme Xhinxher dhe Rosa, që u rritën në vitet 1960 në Londër në kohën e krizës së raketave kubane.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *