Girl Lost: A Hollywood Story

(+18) Ndërthurja e historive të katër femrave të ndryshme të përfshira në industrinë e p*rnografise, hedh një vështrim të shkurtër mbi anën e errët të Los Angeles dhe mënyrën e jetesës tabu të një punëtoreje seksi.

Zhanri: Dramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 90 min

Realizimi:

IMDb: 7.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *