Give Me Liberty (2019)

Shoferi i transportit mjekësor Vic rrezikon punën e tij për të transferuar një grup të moshuarish dhe një boksier rus në një funeral, duke tërhequr klientë si Tracy, një grua e re me ALS, së bashku për udhëtim.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *