PRISNI 7 SEKONDA

Gladiator

Një ish-gjeneral Romak fillon të hakmerret kundër perandorit të korruptuar i cili i vrau familjen e tij dhe e dërgoi atë drejt një skllavërie të mjerueshme.

Koha: 155 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *