Glass (2019)

Një ndërthyrje e “Unbreakable” dhe “Split”… Roja e sigurisë, Dejvid Dan, përdor aftësitë e tij të mbinatyrshme për të gjetur Kevin Uendell Kramb, të sëmurin psikik që ka 24 personalitete.

Koha: 129 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *