Gnome Alone (2017)

Një adoleshente shpërngulet me të ëmën në një qytet të ri dhe zbulon se shtëpia e saj po sulmohet nga kafshët nëntokësore. Për çudinë e saj, xhuxhët e oborrit janë të vetmit që mund ta mbrojnë qytetin dhe të gjithë botën nga fundi i sigurt.

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *