PRISNI 7 SEKONDA

Go for It

Dy burra takohen me njëri-tjetrin në rrethana të çuditshme dhe në fillim i ngatërrojnë për hajdutë, e më pas agjentë të shërbimeve sekrete.

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *