PRISNI 7 SEKONDA

Godzilla: Planet of the Monsters

Pas luftës gjysmë shekullore kundër përbindëshave gjigante, raca njerëzore, duke e braktisur tokën për arsye sigurie, krijon një grup të vogël për të shkuar në një ekspeditë me qëllim rikthimin në planetin tokë. Por gjejnë një ekosistem të ndryshuar dhe të dominuar nga Goxilla.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *