Godzilla vs. Kong

Kapitulli epik i rradhës vë përballë njëri-tjetrit dy nga ikonat më të mëdha në historinë e filmave, të frikshmin Godzilla dhe të fuqishmin Kong.

Koha: N/A

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Mato

at 3:43 pm

Ju lutem a mund ta merrni serialin fear the walking dead