PRISNI 7 SEKONDA

Goemon

Bazuar në një legjendë japoneze popullore që ngjason me historinë e Robin Hudit, ky film ndjek ninxhen Goemon Ishikawa, i cili lë klanin e tij luftarak pasi kreu i saj vritet dhe përdor aftësitë e tij si një hajdut për të ndihmuar të varfërit. Por, pasi zbulon identitetin e vrasësit të udhëheqësit të tij – tadhtari Hidejoshi. Goemon vendos të marrë hakun e mjeshtrit të tij, i ndihmuar nga miku i tij besnik, Saizo.

Koha: 128 min

Serveri Gjuha Kualiteti Linku

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *