Goldie (2019)

Një adoleshente në një strehë familjare, i hap luftë sistemit për të mbajtur motrat e saj bashkë, ndërsa ndjek ëndrrat për t’u bërë kërcimtare. Një histori për një rini në arrati, ambicje dhe vullnet.

Koha: 88 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *