Gone Are the Days (2018)

I moshuar, i sëmurë dhe në pamundësi për t’u pajtuar me atë që ka qenë dhe me atë që është bërë, Flini është i vendosur të ndërrojë jetë i mbushur me lavdi.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *