Gone Baby Gone (2007)

Dy detektive të Bostonit hetojnë për rrëmbimin e një vajze të vogël, i cili i krijon një krizë personale dhe profesionale.

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *