Grand Isle (2019)

Një baba i ri akuzohet për vrasje dhe duhet të dëshmojë pafajësinë e tij duke kujtuar një natë shumë të çmendur dhe të errët ngjarjesh.

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *