Grease (1978)

Vajza e mirë Sendi dhe Dani u dashuruan gjatë verës. Papritur zbulojnë se janë në të njëjtën shkollë të mesme, a do të jenë në gjendje të rindërtojnë romancën e tyre?

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *