PRISNI 7 SEKONDA

Green Street Hooligans: Underground

Një lider ultrasish kthehet përsëri në Green Street për hakmarrje pasi merr vesh që vëllai i tij i vogël është vrarë, por do mund të përballet ai me një lloj të ri huliganësh dhe a do ta gjejë vrasësin e vëllait?

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *