PRISNI 7 SEKONDA

Gridiron Gang

Porteri punon si një punëtor social në një burg të San Franciskos ku gjenden disa djem të rinj të cilët janë fajtorë për krime monstruoze. Për t’i dhënë kuptim jetës së tyre (dhe jetës së vetë), ai bind drejtorin e institutit për të krijuar një ekip futbolli që do të luajë në kampionatin e të rinjve: mes shumë vështirësive dhe pasigurive, Porteri arrin të bëjë mrekulli.

Koha: 125 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *