Gripsholm (2000)

Kurti dhe Lidia planifikojnë të bëjnë një pushim relaksues në Suedi. Ajo që Lidia nuk e di është se për Kurtin, një publicist i njohur, udhëtimi është arratisje nga pushtimi dhe kërcënimi fashist.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *