Grudge Match (2013)

Robert De Niro dhe Sylvester Stallone luajnë si dy rivalë të vjetër boksi të cilët dalin nga pensioni për një ndeshje të fundit. Në përballjen e tyre të parë pas shumë vitesh, armiqësia e tyre shpërthen në një përleshje pa dashje gazmore e cila bëhet jashtëzakonisht publike. Furia e papritur e mediave sociale e transformon ndeshjen e tyre lokale të inatit në një ngjarje televizive që nuk duhet humbur. Tani, nëse ata arrijnë t’i mbijetojnë stërvitjes, mund të dalin të gjallë për t’u ndeshur përsëri.

Koha: 113 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *