Guava Island (2019)

Një muzikal i këndshëm i interpretuar nga Donald Glover dhe Rihana, të cilët luajnë rolin e dy personazheve të cilët në mënyrën e tyre duan të ndryshojnë fatin e banorëve të Ishullit të Guavës.

Koha: 55 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *