Hachi: A Dog’s Tale (2009)

Historia e vërtetë e Hachit, qenit besnik i cili nuk ju nda kurrë të zoti dhe pas vdekjes së tij, ai priti në të njëjtin vend cdo ditë për vite me rradhë deri sa një ditë mbylli sytë dhe vetë, duke lën kështu një histori tepër mallëngjyese si shoku më i mirë i njeriut.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *