Half Girlfriend (2017)

Madhav njihet me një vajzë të quajtur Riya dhe bie në dashuri me të. Pas shumë perpjekjeve për ta bindur atë që të bëhet e dashura e tij, ajo pranon të bëhet gjysmë e dashura e tij dhe pse e kishte me dy mendje.

Koha: 135 min