Half Past Dead 2

“Gjysëm i Vdekur 2” : I burgosuri Tuiç transferohet në një burg tjetër për të gjetur arin e një grabitje nga ish bashkëpunëtori i tij, Lester Mekena. Atje ai ndeshet me Burkun (Bill Goldberg), një i burgosur trupmadh që s’ka miqësi me asnjë. Brenda plas lufta mes Zezakëve dhe Hispanikëve dhe kapoja i Zezakëve vritet, për këtë ata fajësojnë Burkun. Por gjendja përkeqësohet kur kapoja i Hispanikëve, Kortezi rrëmben të dashurën e Tuiçit dhe vajzën e Burkut…

Zhanri: AksionKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 92 min

Realizimi:

IMDb: 4.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *