Halloween II (2009)

I sëmuri Michael Myers është lënë i lirë dhe është në qarkullim për të përmbushur synimin e tij për kasaphane. Këtë herë psikopati është në kërkim të motrës që ai vetë e largoi vite më parë…

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *