PRISNI 7 SEKONDA

Hamilton

Jeta e vërtetë e një prej baballarëve themelues më të mëdhenj të Amerikës dhe sekretarit të parë të thesarit, Aleksander Hamilton, e kapur live në Broadway nga Teatri Richard Rodgers me kastin origjinal të Broadway.

Koha: 160 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *