Happiest Season (2020)

Pasi planifikon t’i propozojë të dashurës, në darkën vjetore të Krishtlindjeve të familjes së saj. Ebi mëson se Harperi e ka mbajtur të fshehtë lidhjen e tyre nga familja e saj, dhe  fillon të dyshojë në marrëdhënien e tyre…

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *