Happy Feet Two (2011)

Pinguini Mumble ka një problem: djali i tij Erik, i cili heziton të kërcejë, ndeshet me Svenin e Fuqishëm, një pinguin që mund të fluturojë! Gjërat përkeqësohen, dhe nëse nuk luftojnë së bashku, ata s’mund të fitojnë.

Koha: 100 min