PRISNI 7 SEKONDA

Happy Together

Dy djem të rinj nga Hong Kongu vendosin të shkojnë në një aventurë në Argjentinë. Kur mbërrijnë atje, e gjejnë veten para disa vështirësive dhe kuptojnë se rrugët e tyre po ndahen.

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *