Hard Night Falling (2019)

Një agjent i Interpolit duhet të luftojë një shef të pamëshirshëm të krimit dhe mercenarët e tij, që kanë marrë pengje disa njerëz, në vilën e një pasaniku italian. Në rrezik është jeta e gruas dhe e vajzës së tij.

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *